Kolme (3) yleistä, kuitenkin kannattavaa salaustekniikkastrategiaaBitcoin-futuurit

Kaupankäynti on ehkä yksi parhaiten suoritetuista toiminnoista salausvaluutta-alalla. Todennäköisesti ensimmäinen asia, joka aloittelija tekee liittyessään salaustekniikkaan, on ostaa Bitcoin Trader tai yksi tai kaksi altcoinia.

Salaustekniikka voi olla erittäin kannattavaa, koska päivittäin on paljon kauppamahdollisuuksia. Salausvaluuttojen volatiliteetti on toisin kuin muilla markkinoilla ja se innostaa kauppiaita. Salausvaluuttakauppaan sisältyy kuitenkin myös tappiota, koska kauppiaat voivat saada reaktin mahdollisimman nopeasti.

Siksi kaupankäyntistrategian omaaminen on tärkeä askel menestyväksi kauppiaalle salausmarkkinoilla tai millään muilla markkinoilla. Tässä on kolme yleistä salauskaupan strategiaa, joita voit käyttää maksimoimaan voittoasi salausmarkkinoilla.

Perusanalyysi

Perusanalyysi on kaupankäyntistrategia, jonka juuret ovat perinteisillä osakemarkkinoilla. Perusanalyysin tarkoituksena on, että elinkeinonharjoittaja tunnistaa aliarvostetut yritykset käyttämällä esimerkiksi seuraavia mittareita:

Näitä mittareita käyttämällä elinkeinonharjoittaja pystyy selvittämään, aliarvioivatko yritykset nykyään laajemmilla markkinoilla. Jos näin on, elinkeinonharjoittaja ottaa usein pitkän aseman hyötyäkseen kaikista hinnannoususta, joka tapahtuu, kun markkinat ymmärtävät osakekannan arvon.

Nyt yllä olevia mittareita ei voida soveltaa salaustekniikkakaupassa, koska digitaaliset omaisuuserät, kuten Bitcoin ja Ether (ETH), eivät ole yrityksiä, eivätkä ne synny kassavirtaa.

Salausmarkkinoiden kypsyessä havaitaan salauskohtaisten mittareiden, joiden avulla voidaan määrittää, onko digitaalinen omaisuus aliarvostettu, kuten:

Tämä ei ole tyhjentävä luettelo, ja näemme todennäköisesti lisääntyviä mittareita, koska salauskaupasta tulee laajemmin suoritettavaa toimintaa.

Swing-kauppa

Swing-kauppa on hyödyllinen strategia työkaluvyölläsi, varsinkin kun käydään kauppaa salausmarkkinoilla. Tämä johtuu siitä, kuten samoin kuin jo mainittiin, salausmarkkinat ovat erittäin epävakaat päivittäin. Ei ole ennenkuulumatonta, että kryptovaluutat, kuten Bitcoin, kääntyvät yli 30% ylös ja alas muutaman tunnin tilassa.

Katso myös: DeFi On Fire! Balancerin hallintotunnuksen BAL voitti 235% + vain 15 tuntia käynnistyksen jälkeen

Keinukaupan ansiosta elinkeinonharjoittaja voi hyödyntää näitä villiä keinuja ja tuottaa merkittävää tuottoa. Tämä salauskaupan strategia perustuu siihen, että elinkeinonharjoittaja pystyy määrittämään markkinat tarkasti, koska elinkeinonharjoittajan on pystyttävä soittamaan, kun ylös- tai alaspäin heilahtelevaa potentiaalia saattaa tapahtua.

Tämä on melko haastavaa markkinoiden epävakauden vuoksi. Kauppias voi olla alttiina metsästykselle tai kokea väärennös. Tästä huolimatta riittävän oppimisen avulla ei kuitenkaan ole mahdotonta. Tehokas swing-kaupankäynti on myös parasta tehdä käyttämällä automatisoitua asennusta parempaan pääsyyn. Olemme myös nähneet automatisoidun kaupankäynnin salaustekniikoiden tai signaaliryhmien (esim. Bitcoin-signaalit ) muodossa hyödyllisenä swing-kaupankäyntistrategian toteuttamisessa.

katvealueiden

Todennäköisesti ilmeisin kaupankäyntistrategia, jota salausmarkkinoilla voidaan käyttää, on arbitraasikauppa. Strategiaan sisältyy yksinkertaisesti digitaalisten omaisuuserien, kuten Bitcoinin, ostaminen halvemmalla hinnalla yhdessä pörssissä, esimerkiksi Coinbase-kaupassa, ja sitten sen myyminen korkeammalla hinnalla toisessa pörssissä, esim. Binance.

Syy tähän on mahdollista, että usein on, että salausvaluutat, kuten Bitcoin, käyvät kauppaa eri hinnoilla eri salauspörsseissä, mikä tarkoittaa, että voit hyötyä hintaerosta. Välimieskauppa käy nopeudella, koska nämä hintaerot voidaan nopeasti heikentää.

Comments are closed.