Bitcoin Cash, Cosmos, Maker Price Analysis: 27. september

Bitcoin Cash forsvarte den viktige sonen på $ 200 og klarte også å stige forbi $ 220, selv om det gjenstod å se om BCH kan holde på gevinsten. Cosmos dannet et bullish mønster på hitlistene og var sannsynlig å stige forbi motstandsnivået. Maker viste også en kortvarig bullish trend som kunne fortsette i noen dager.

Bitcoin Cash [BCH]

Bitcoin Cash steg forbi sin motstand rundt $ 219-sonen på en handelsøkt med volum over gjennomsnittet. Dette legitimerte prisstigningen og indikerte at ytterligere gevinster var sannsynlige.

Mens Bollinger-bandene hadde presset seg rundt i noen dager, utvidet de seg i skrivende stund. BCH beveget seg også mot det øvre båndet, noe som indikerer at en breakout til oppsiden var i gang.

BCH kan forvente å møte motstand på $ 230 og $ 245 de neste dagene.

Hele identiteten til Bitcoin Cash dreier seg om å bruke eiendelen til transaksjoner, som kontanter. Nylig tvitret MicroStrategy-sjef Michael Saylor at verdien av Bitcoin ikke lå i dens evne til å “kjøpe en pizza”, og understreket at Bitcoin ikke trenger å være et byttemiddel. Denne visningen gikk helt imot synspunktene til Bitcoin Cash-talsmenn.

Cosmos [ATOM]

ATOM dannet et stigende trekantmønster på kartene. Generelt viser dette mønsteret en breakout til oppsiden oftere enn en breakout til ulempen. The Awesome Oscillator viste et momentumskifte fra bullish til bearish de siste par dagene. Dette bullish momentum så ut til å fortsette.

Hvis ATOM skulle snu motstanden til $ 4,81 for å støtte, er det sannsynlig å teste neste motstandsnivå på $ 5,4-nivået.

I relaterte nyheter hadde HackAtom India, Cosmos ‘”første virtuelle hackathon for utviklere i India”, angivelig mer enn 700 registreringer, noe som allerede gjorde det til en av de største krypto-hackathons.

Maker [MKR]

Produsenten registrerte lave priser på $ 440, før han kom tilbake og motsatte seg mot $ 502 for å støtte. I skrivende stund testet MKR omvendt nivå. Det var usannsynlig å tape 502 dollar på kort sikt.

RSI viste en verdi på 57, en figur som fortsatt var i bullish territorium. Den mest re-testen skjedde etter at RSI var på 69,75, på terskelen til oversolgte forhold.

Det neste motstandsnivået for MKR var på $ 566-nivået, selv om $ 540-sonen også kan tilby noe motstand.

Comments are closed.